top of page

TIPS TIL BOLIGEN / SÅDAN FÅR DU GEMT RODET STILFULDT AF VEJEN
Som barn kunne jeg flytte rundt på møblerne på mit værelse en gang om ugen, og da jeg flyttede hjemmefra, brugte jeg næsten hele min opsparing på nye møbler. I dag elsker jeg stadig at shoppe ting til boligen, og jeg nyder hver gang, at jeg kan opdatere mit hjem med noget lækkert nyt.

Et af de rum jeg synes er sværrest at indrette, er min entre. Den skal fremfor alt være praktisk og med plads til opbevaring, men det gør heller ikke noget, hvis det er et dejligt rum, som man nyder at være i. Det er trods alt det første rum, man træder ind i.

Igennem tiden har jeg rykket mig fra at synes, at det var fedt, når mine sko stod fremme og de lange høje hæle kunne få lov til at trone og imponere. Nu har jeg det helt anderledes. Jeg vil have ro og rene linjer, og fremfor alt vil jeg gerne have plads – der skal ikke stå sko og fylde frit fremme.

I dag får I nogle af mine fif til, hvordan opbevaring og lækker stil bliver lidt nemmere at kombinere, og så kommer jeg med nogle af mine tips til, hvordan du får buk med rodet og får en entre, som du vil elske at opholde dig i.

TÆNK I LUKKET OPBEVARINGSPLADS OG FLOT DESIGN

Når du skal på jagt efter opbevaringsmøbler, er der ingen grund til kun at tænke praktik. Jeg synes ofte, at jeg kommer i hjem, hvor skoene står linet op langs væggen, eller måske ligger i en kurv i gangen. Sørg for at dine sko, halstørklæder og andre mindre ting kommer væk, så de ikke fylder og forstyrret øjet og den ro, du gerne vil skabe i din entre.

Et møbel som det på billedet ovenfor er super stilfuldt, enkelt og med moderne håndtag. Det er genialt med de forskellige størrelser rum, så der er plads til forskellige sko, og så består det både af skuffer og små skabe. Det entremøbel ville jeg gerne have stående hjemme i min entre, og ingen ville nogensinde skulle se det rod, der af og til kan herske blandt min samling af sko, halstørklæder eller nøgler. 😉

ET MØBEL – FLERE FUNKTIONER

Mangler du et sted at sidde, når du skal tage sko på? Og ender du så nogle gange med at sætte dig ud i køkkenet eller ind i stuen og tage dem på? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Hvorfor ikke indrette din entre så den passer, til det du skal bruge den til? Med en flot bænk som den på billedet ovenfor, har du god plads til både at sidde og tage sko på, men det gode ved bænke er, at man også kan stille nogle lukkede kasser under og på den måde vinde en masse opbevaringsplads, som er gemt godt af vejen.

FÅ DET VÆK FRA GULVET

Er du typen, der synes, at det er lidt for besværligt altid at skulle pakke sine sko ned i skuffer eller kasser? Så sørg i det mindste for, at de kommer væk fra gulvet. Det giver følelsen af mere plads, og samtidig bliver det meget nemmere at støvsuge og gøre rent.

Ovenfor har jeg fundet en virkelig fin og neutral skohylde, der hænges op på væggen. Den fås både i sort, hvid og natur. Den hænger sammen i to led, så du får to hylder til sko, og ikke selv skal bøvle med at få dem til at hænge præcis lige over hinanden 😉

Jeg håber, at I kunne bruge nogle af mine tips. Held og lykke med indretningen 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
コメント


bottom of page