top of page

TIRSDAGSTANKER: JEG ER BÅDE NERVØS OG SPÆNDT

I dag går det løs, og jeg er mildest talt nervøs. Bange for at det skal gøre alt for ondt, eller at noget skal gå galt. Jeg prøver at fortælle mig selv, at jeg ikke behøver være bekymret, men det er som om det ikke hjælper?

Jeg er nok lidt en pussy, når det kommer til frygten for, at noget skal gøre ondt. I dag kaster jeg mig ud i et projekt, som jeg har drømt om længe, og som jeg jo selv har bedt om, men alligevel føles det lidt nervepirrende.

Jeg skal ind til Supreme Ellipse på Frederiksberg og starte min behandling for permanent hårfjerning med laser. Jeg ved, at de er super professionelle og har styr på deres sager, så det er slet ikke deres ekspertise, der gør mig nervøs. Det er mere det der med den varme læser, der skal brænde mine hår væk.

På trods af min frygt for smerte glæder jeg mig til at komme i gang med behandlingerne. Jeg kan næsten ikke forestille mig noget bedre end permanent at slippe for hår på benene, under armene og i bikinilinjen. Det bliver som at få et helt nyt liv! Selvom det jo lidt er en privat sag, hvor man har hår og hvor man ikke har, så vil jeg gerne dele min oplevelse med jer, så I kan få en ide om, hvordan hårfjerning med laser foregår. Derfor vil jeg løbende opdatere jer her på bloggen, men I kan også følge med på snapchat i løbet af i dag 🙂 snapnavn: jhelbrandt

Wish me luck.. 😉 // Josephine

Comments


bottom of page