top of page

Trænignsopdate – bliv sommerklar på fire uger


For fire uger siden besluttede jeg mig for, at omlægge min kost og træne intensivt de kommende otte uger. Jeg ville gerne komme lidt tættere på en strandklar krop.. Lad mig starte med at være ærlig.

Selvom jeg nogle dage virkelig har kæmpet for at følge min egen kur, har der også vært alt for mange weekenddage og en tur til pasta landet Italien, som har ødelagt det hele. Jeg har ikke rykket mig synderligt de sidse fire uger. Når jeg tænker tilbage er det skide irriterende at de usunde aftner, får lov til at ødelægge det ellers gode arbejde, jeg har gjort de ’sunde’ dage.

Heldigvis er der fire uger tilbage, og der skal den altså virkelig have en skalle. Det kan ikke gå galt to gange! Min plan er, at komme og træne fire gange om ugen, og så skal jeg tænker over min kost hver dag, og ikke bare de fleste dage. Det er kun fire uger, så det skal jeg fanme kunne klare!

Er I med mig?

Jeg håber, at det går lidt bedre med jeres anstrengelser for en bedre bikinikrop. Hvis ikke så kom med nu, og lad os kæmpe sammen de næste fire uger.

Du kan læse hvordan jeg holder øje med at mit kalorieindtag ikke overstiger mit kalorieforbrug her.

Husk at I kan følge med på min instagram @josephinehelbrandt og snapchat jhelbrandt, hvor jeg også deler sunder opskrifter, piver over min træning og meget mere 😉

// Josephine

Kommentare


bottom of page