top of page

Træning, ømmemuskler og hot stone!


.. I har jo fået lov til at følge lidt med i mine sidste par måneders træningsindsats, og som dem af jer der følger reglmæssigt med ved, så har det gået og op ned. Indtil i sidste uge var jeg inde i en rigtig god periode, hvor jeg nød at træne og fik det gjort de fire gange om ugen.

Men.. Så hoppede jeg på et ‘Stram Op’-hold med en træner der havde fokus på skulderen. Jeg var fyldt med energi den dag og gik derfor all in, og det skulle jeg nok ikke have gjort. Jeg har en gammel skade fra da jeg faldt på vandski, og derfor er min skulder ikke helt i orden. Efter den time gik der et par dage, og så fik jeg så ondt, at det begyndte at påvirke min søvn og mit humør. Sidste fredag fik jeg nok, og bookede en tid til massage hos Wellness Kompagniet, som heldigvis havde tid samme dag. Det hjalp virkelig meget.

De lyttede utroligt meget til mine behov og blande to massagearter: sportsmassage og hot stone massage for at få det bedste resultat. Og det virkede virkelig! Smerterne forsvandt og jeg fik mit gode humør og min nattesøvn tilbage. Det betyder, at jeg nu igen kan komme back on track med min træning. endelig!


fit

Jeg kan godt være typen der går med sådan nogen smerter for længe, fordi jeg tror på at det går i sig selv eller det forsvinder hvis jeg strækker ordenligt ud. Nogen gange skal man altså bare få gjort noget ved det med det samme, særligt når det kan fjernes så forholdsvis nemt med en professionel omgang massage, og så kan man komme hurtigt tilbage til sin træningsrytme igen.

:-)

// Josephine

Commentaires


bottom of page