top of page

Træningsudstyr til hjemmebrug


Som jeg har fortalt jer før er jeg begyndt at lave lidt om her hjemme i lejligheden. Og jeg har i et stykke tid nu gået og tænkt hvad jeg skulle gøre med et hjørne et af rummene. Nu har jeg fundet ud af at jeg vil lave en lille træningsstation og er derfor gået igang med at kigge rundt på nettet efter lidt træningsudstyr til hjemmebrug.

Jeg tænker, at det kan blive et godt supplement til timerne i træningscenteret. Der er dage, hvor jeg bare ikke kan komme ud af døren, og der tror jeg at det bliver nemmere at overtale mig selv til 15 mins hjemmetræning. 10-15 minutter ekstra hver dag. Det håber jeg på med tiden også kan gøre en forskel.

Lige nu kigger jeg på hjemmesiden MMA udstyr, som har ret mange gode ting til fine priser. Du kan selv tjekke deres hjemmeside ud her.

Hvis du bestiller inden kl. 16, så sender de samme dag. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang med det samme 😉

// Josephine


billede

Comments


bottom of page