top of page

Træt af fitnesscentre? Sådan holder du dig i form der hjemme..


Lige for tiden, er jeg inde i en rigtig god træningsperiode og får besøgt fitnesscenteret flere gange om ugen. Det hjælper helt sikkert, at jeg nu bor rigtig tæt på min veninde Caroline, så vi kan hive hinanden med der ned. Andreas får også trænet en masse, og det er meget hyggeligt at følges der ned.

Men det er ikke altid, at det er så overskueligt at tage ned i fitness. Er du en af dem, der har svært ved at trække i træningstøjet og komme ud af døren. Så er her måske en løsning til, hvordan du alligevel får trænet.


Jeg har tidligere skrevet om mit lille træningshjørne, som jeg havde i min gamle lejlighed. Der var de remedier og vægte, som jeg bedst selv kan lide at træne og med dem i stuen var det nemt at nuppe 15-20 minutters træning hver eller hver anden dag eksempelvis inden jeg alligevel skulle i bad. Når man har træningsudstyr i hjemmet, bliver det ofte mere overskueligt.

Sagatrim er et af de steder hvor du kan shoppe ting til dit hjemmefitness. Både mindre dele som vægtskiver og håndvægte, men de har også større ting som eksempelvis motionscykler.

Uanset om du går efter de små ting eller de større maskiner, så har jeg i hvertfald lært, at det hjælper at have lidt lækkert træningsudstyr i hjemmet.

:-)

// Josephine

Husk at du kan følge min instagramprofil på @josephinehelbrandt

In english: When it comes to my training routine, i’m in sutch a good periode right now, but it is not always like that. If you have a periode when you don’t want to join the fitnesscenter, but you still want to get fit. Then makesure that you have some nice equipments at home, so you can do af 15-20 minutes workout when you have the energy.


Comments


bottom of page