top of page

TRE DUMME TING MÆND GØR I FITNESSCENTERET


Det kan godt være, at det bare er mig, men jeg har det altså lidt svært med nogle mænd i fitnesscentrerne. Da jeg boede i Odense et par år var det værst, men også på Østerbro må jeg nogle gange ryste på hovedet når jeg er nede og træne.

Mænd der stønner Mænd der puster og stønner så højt, at alle andre kan høre det. Jeg forstår det ikke? Det er ofte de mænd der allerede er så store, at deres muskuløse krop ikke engang er pæn længere. Ro på! Hele centeret ønsker ikke at følge med i din træning.

Smider vægtstangen En anden ting jeg ikke forstår er mænd der bogstavelig talt smider vægtenstangen fra sig når den har været løftet. Hvis du ikke kan sætte dine vægte ordenligt ned, så tag noget mindre vægt og nogle flere gentagelser.

Flasher sine nippels Sidst men ikke mindst forstår jeg ikke de mænd der går med sindssygt nedringede toppe i fitness. Hvorfor er det lige, at vi alle sammen skal glo på dine nippels mens vi træner?

.. Så fik I også lige min mening om det 😉 I morgen står den på sund torsdag her på bloggen, og jeg har et par rigtige godt tips klar til jer, så tjek ind forbi i morgen!

// Josephine

Comments


bottom of page