top of page

TRE IVÆRKSÆTTER PODCAST DER INSPIRERER MIG
Den fedeste følelse er at være forelsket. Den næst-fedeste følelse er at brænde for noget. Jeg elsker når jeg kan mærke motivationen og passionen banke rundt i kroppen på mig, men ligesom med så meget andet, så er følelsen stærkere i nogle perioder end i andre.

Når jeg føler, at jeg trænger til et motivations-boost, så elsker jeg at hører podcast om enten iværksætteri eller podcast som er relevante for min nye virksomhed. Det kan eksempelvis være podcast om influencer marketing eller interviews med succesfulde bloggere. I dag har jeg samlet tre af mine favorit iværksætter-podcasts, som du kan hører uanset om du er ved at starte dit eget, om du får og drømmer om det, eller hvis du bare godt kan lide en god historie fra det virkelig liv.

VOVESTYKKET

En podcast der handler om hvad der skal til for at lykkes som iværksætter, og hvor dubliver inspireret til at ture tænke anderledes. Nogle afsnit er mere relevant end andre – giv ikke op efter første afsnit, for det er lidt tørt. Jeg synes, at podcasten er god til at minde om nogle vigtige elementer i iværksætteri, og samtidig får du nogle reelle værktøjer til, hvordan du selv bliver bedre til at skille dig ud og gøre tingene anderledes og bedre. Podcasten handler om at turde at være kreativ og de sætter nogle gode tanker i gang omkring, hvordan man lærer at tænke ud af boksen.

IVÆRKSÆTTER HISTORIER

Super inspirerende historier fra mennesker, der selv har kastet sig ud i et iværksætterprojekt. De fortæller om hvordan de fik ideen, om opture og udfordringer, fremtidsplaner og så kommer de med deres bedste råd ti,l hvordan man lykkes som iværksætter. Det er altså en podcast der inspirere og giver blod på tanden.

IVÆRKSÆTTER POCAST INTERVIEWS…

Det her er min favorit iværksætter-podcast. Teamet er meget det sammen som hos “iværksætter historier,” men fortalt på en lidt mere personlig måde og med nogle rigtig spændende case-personer. Jeg synes, at der bliver stillet nogle rigtig gode spørgsmål til interview-personerne og det giver en podcast, der kommer lidt længere ned under overfladen.

コメント


bottom of page