top of page

TRE LANDE JEG DRØMMER OM AT BESØGE I ÅR
Man skulle måske tro, at efter et mere eller mindre permanent move til Vietnam, så var min trang til palmer, strand og oplevelser ved at være mættet, men sådan er det altså ikke. Jeg er vild vild vild med Vietnam, men min rejselyst er kun blevet fordoblet efter, at jeg er flyttet her ud. Der ligger simpelthen så mange spændende lande i nærheden.

De tre lande jeg drømmer aller mest om at besøge er Myanmar, Tibet og Indonesien. Sidstnævnte har jeg netop booket en tur til i august og planen er, at vi skal være der en månedstid. Har du rejsetips dertil, så modtages de med kyshånd 😉

Jeg drømmer også om at besøge Australien igen, Cambodia ligger lige over grænsen for slet ikke at tale om spændende Kina. Min rejselyst er vidst ustoppelige.

Har du tips til lande i Asien? Så smid dem endelig min vej.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page