top of page

TRE NETFLIX-SERIER DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF
Lækker mad, en blød dyne og en rigtig god serie på fjernsynet. For mig er det den perfekte opskrift på en fantastisk søndag! På ugens sidste dag kan du med god samvittighed slukke mobilen og glide langt ned mellem dyner og puder, for kun at koncentrere dig om at slappe af, og lave lige hvad du har lyst til.

I et forsøg på at gøre din søndag endnu mere lækker, giver jeg dig i dag mine tre bedste tips til fantastiske serier på Netflix. Så slipper du for selv at bruge lang tid på at scrolle gennem de uendeligt mange muligheder og se trailer efter trailer.

HOUSE OF CARDS

Uanset om du interessere dig for politik eller ej, er House Of Cards en fuldstændig fantastisk serie fyldt med spænding, kærlighed og overraskelser. Jeg har slugt hvert afsnit råt, og lige nu tæller jeg hver dag ned til den nye sæson kommer her i foråret. Mennesker, medier, manipulation og magt er nogle af nøgleorderne, der gør den her serie helt uundgåelig.

HOMELAND

I en verden med en konstant intensiverende terrortrussel, er Homeland hamrende aktuel, relevant og nervepirrende. Serien giver gåsehud, hjertebanken og tårer i øjnene, og jeg kan uden at blinke sige, at det er den bedste serie jeg nogensinde har set. Historien byder både på et overbevisende indblik i CIAs arbejde og behandler temaer som krig, kærlighed og venskab. Et stensikkert hit!

BILLIONS

Kampen på wallstreet bliver aldrig kedelig – og slet ikke når hovedpersonen er så kynisk, at han i stedet for at sørge over hans kollegaer, der dør på kontoret under 9/11, sætter alt ind på at tjene penge på den ulykkelige begivenhed. Der er dømt fart over feltet, mange millioner og magtkamp i en serie der skilre menneskers grådighed.

Jeg håber, at I vil elske de her tre serier lige så meget som mig! 😉 Rigtig god fornøjelse.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commenti


bottom of page