top of page

TREAT YOUR SKIN // Grønne alger


IMG_3744
IMG_3731
IMG_3717

Andreas og jeg er taget i sommerhus, for at nyde det gode vejr og slappe lidt af inden jeg skal tilbage til København og arbejde på lørdag.

I går tabte jeg til Andreas i Backgammon. Vi har en ting med altid at skulle spille om noget, og denne gang spillede vi om en lille gave, som taberen skulle købe til vinderen, om eftermiddagen hvor vi tog ind til Nykøbing for at kigge lidt på butikker.

Jeg fandt den her lækre 100% naturlige ansigtsmaske til ham, og den blev han heldigvis glad for. Nu har jeg også selv prøvet den, og er blevet helt ærgerlig over, at jeg ikke fik købt en til mig selv. Heldigvis har jeg nu fundet den online – endda på tilbud – her, og det tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer.

Den virke dybderensende og blødgørende. De grønne alger, som er i den er rige på vitaminer, antioxidanter, proteiner og så er de anti-bakerielle. Altså en maske fyldt med lækre sager, og uden kemikalier.

Man blander 1-2 tsk pulver med 1/2 – 1 tsk vand, og så smøres det i ansigtet. Masken skal sidde ca. 15 minutter, inden skal skyldes af ingen.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page