top of page

UDSALG // STØVLER TIL UNDER 400 KR.Udsalget er i fuld gang, vi har lige fået løn og hvilken bedre måde at starte det nye år på, end med et par nye støvler 😉 Ovenfor har jeg fundet 18 par som lige nu er på tilbud til under 400 kroner. Jeg er særligt helt vild med de storte overknee fra Bianco og de sølv party støvler her nederst i venstre hjørne.

I dag står den dog ikke på så meget online shopping hos mig. Jeg er i fuld gang med at forberede det sidste til min eksamen i morgen. Jeg skal op og forsvare min bachelor, og kl. 14.15 er jeg uddannet journalist. Hvis alt får efter planen 😉

Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og er ved at være ovenpå igen, efter en god nytårsaften!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page