top of page

UGENS ØNSKELISTE // DEN PERFEKTE STRANDTASKE
Selvom vejret i Vietnam hele tiden er varmt og for det meste solrigt, så rammer sommer-stemningen altså først for alvor, når jeg kommer på stranden. Om et par dage tager vi videre på vores rejse gennem Central- og Nordvietnam til byen Nha Trang, som skulle have en af fastlandets bedste badestranden.

Jeg glæder mig helt vildt, og er allerede begyndt at fantasere om at stikke mine tæer ned i det bløde sand. 😉 Når man rejser rundt med alle sine egendele i en enkelt kuffert, er der ikke plads til ret meget, og derfor har jeg heller ikke en fancy strandtaske over skulderen, når jeg om et par dage går mod vandet. Alligevel drømmer jeg lidt om snart at erhverve mig en, og ovenfor har jeg fundet 10 styks, som jeg synes er super fede og passer rigtig godt ind i tidens trends. 🙂

Måske min kollege også indholder din drømme-strandtaske? Om ikke andet håber jeg, at du kan hente lidt inspiration.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page