top of page

UGENS ØNSKELISTE // EFTERÅRSFAVORITTER TIL UNDER 300 KR.Ugens ønskeliste står i efterårets tegn og jeg sidder misundeligt her og drømmer om de lækre stiktrøjer og lange bukser, som kommer til at pryde modebilledet – og gadebilledet, det næste halve år. Det er utroligt, som man altid kan drømme sig til det, man ikke har. Da jeg boede i Danmark, var det værste jeg vidste, at pakke sommertøjet væk for at tage hul på de lange ærmer og lange bukser, men når man bor i 34 grader, savner man engang i mellen en kold vind og muligheden for at tage noget lidt mere tjekket tøj på.

Ovenfor har jeg samlet 15 items, som jeg ville elske at gå med, hvis jeg boede i Danmark lige nu. Alle de 15 items koster under 300 kroner, så jeg havde helt sikkert klikket flere at tingene hjem. Jeg er særligt vild med den grønne sweater fra Pieces til 230 kroner, den fine blå bluse fra Make Away til 239 kroner og den højhalsede blonde bluse fra JDY til kun 150 kroner! – meeen jeg er også ret forelsket i den lyserøde skjorte, som jeg faktisk overvejer at bestille herud til Vietnam. Jeg tænker, at den måske godt kan bruges, de dage solen ikke skinner alt for kraftigt her ude 😉

Du finder links til de forskellige items, ved at klikke på billederne ovenfor.

This week’s wish list is a mix of my current fall favourites, and all of them can be yours for fewer than 300 Danish kroner. Right now I’m sitting here I bit jealous about all the nice sweaters and long pants that you guys probably get to wear for the next six months. When I was living in Denmark I hated when I had to put away my summer-cloths and go for the long pants and warm sweaters instead, but now when living in Vietnam I sometimes miss a cold breeze and the chance to wear a bit cooler outfit.


Above I have collected 15 items, which I would defiantly love to wear if I was living in Denmark right now. You will get the direct link to the items, by clicking on the photo above 🙂 The items highlighted in the Danish version of this text are my favourites 😉
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page