top of page

UGENS ØNSKELISTE // ELEKTRONIK TIL EN SUNDERE HVERDAG
Det er vigtigt at holde sig i form og have stærke muskler – det lærte jeg på den alvorlige måde, da jeg i efteråret fik en diskusprolaps, og nu skal leve resten af livet med skrøbelige rygmuskler, som jeg er nødt til konstant at holde stærke, for ikke at ende med endnu en proplaps.

Men selvom træning er godt for os, og de fleste af os gerne vil have en nogenlunde flad mave, så er det ikke altid hverken nemt eller sjovt at få det sådan. Derfor er jeg stor tilhænger af, at udnytte de muligheder vi har i vores moderne verden.

Musik gør løbeturen sjovere, en badevægt hjælper mig med at holde overblikket og et pulsur med kalorietæller sørger for, at jeg får bevæget mig nok og ikke indtager for mange kalorier. Nedenfor har jeg samlet otte elektroniske items, som kan hjælpe dig med at få en sundere hverdag. 🙂 Et sjippetorv med elektronisk tæller er eksempelvis genialt at tage med på ferien. Så kan du træne over alt, og tælleren hjælper dig med at holde øje med om du når de ønskede antal sjip. 🙂God uge – og god ferie, hvis du er så heldig.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page