top of page

UGENS ØNSKELISTE // FEMININT & FASHIONABLET UNDERTØJ
Jeg er vild, vild vild med med blonder – og særligt lækkert undertøj med blonder. Her i Vietnam har jeg efter hånden forelsket mig i en hel del sæt, som jeg skal have fingrende i, så snart jeg har et mere permanent sted at bo, og derfor ikke skal transportere det rundt i min propfyldte kuffert.

Men udover de fine bh’er og trusser jeg har fundet her, så er nettet jo også det rene slaraffenland for os, der er vilde med lækkert, feminint og eksklusivt undertøj – som ikke nødvendigvis behøver, at have alt for eksklusive priser. 😉 Ovenfor har jeg fundet ni dele, som alle er super feminine og sexede på samme tid. Jeg er særligt held vild med de lækre trusser fra Nelly og den fine BH fra Etam, som i øvrigt er et af mine franske favoritmærker, når der gælder undertøj. 🙂

Håber mine fund også falder i din smag, og at du kan hente lidt inspiration til dit næste lingeri-køb.
// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page