top of page

UGENS ØNSKELISTE // FLOWER POWER
Jeg er pjattet med blomsterprint, og jeg priser mig lykkelig for, at det igen er blevet in at klæde sig i smukke farver og blomstrede outfits. Jeg lever i mit orange-blomstrede sæt lige for tiden, men samtidig drømmer jeg også om at tilføje endnu flere blomster til garderoben.

Ovenfor har jeg samlet ni virkelig skønne items, som jeg ville elske at have hængende i min garderobe. Det blå sæt fra Sisters Point har jeg allerede og det er SÅ lækkert at have på, så det kan jeg varmt anbefale at du får klikket hjem.

Selv er jeg særligt lun på de blå/grønne bukser fra Mango og den flotte gule kjole fra Gestuz. Jeg håber, at du også kan finde lidt inspiration i min lille samling blomster-hit! 🙂 Rigtig god mandag.
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page