top of page

UGENS ØNSKELISTE // FORÅRSKJOLER TIL UNDER 200 KRONERFindes der noget bedre end når vejret tillader, at man bare smækker en kjole over hovedet, og så er man klar til at gå ud af døren?

Noget af det jeg elsker aller mest ved forår og sommer er, at jeg ikke behøver at pakke mig ind i store jakker, varme støvler og vanter. At hoppe i en smuk og gerne farverig kjole er bare et hit. Ovenfor har jeg fundet ni styks, som jeg selv er helt vild med. Den gule fra Vila, den orange fra NLY og ikke mindst den hvide blondekjole fra NA-KD ønsker jeg virkelig hang i min garderobe.

Det bedste af det hele er, at alle kjolerne koster under 200 kroner. Der burde altså være råd til forny forårs- og sommer garderoben en smule med en eller måske flere af de her lækre styles. 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Kommentare


bottom of page