top of page

UGENS ØNSKELISTE // HUDPLEJE TIL UNDER 200 KR.
Mandag morgen er altså bare noget helt andet, når man vågner til lyden af bølgerne, der skyller op på stranden og ved, at der er 34 grader og fyldt med palmer lige ude foran døren. Lige nu giver vores move til Vietnam altså rigtig meget mening 😉

Når.. Men uanset om man befinder sig i sol og varme eller i det mere kølige nord, er der god grund til at passe på sin hud. Særligt i årene omkring 23-25 er det vigtigt, at begynde at tænke lidt mere over sin skønhedsrutiner og finde nogle lækre og gode produkter til sin hud. Det er nu inden linjer og rynker begynder, at komme at man skal sætte ind med den gode beauty-rutine.

Ovenfor har jeg funde t ni produkter, som jeg alle sammen har fået anbefalet gennem tiden og som jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Særligt de to ansigtsmasker ønsker jeg mig virkelig. Jeg gad rigtig godt blive bedre til at kæle lidt for min hud med sådan en maske engang imellem. 🙂
// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page