top of page

UGENS ØNSKELISTE // INTERIOR DECOR
Når Andreas og jeg en dag vender hjem fra Vietnam, tilbage til Danmark og skal til at finde et nyt sted at bo, så bliver det helt sikkert en fest at indrette vores nye hjem. Jeg har allerede fået så meget inspiration – på trods af, at Vietnameserne ikke er verdens stærkeste indretningsarkitekter, så findes der her i Ho Chi Minh et hav af virkelig cool butikker og cafeer, drevet af udlændingen, som er så mega fedt indrettet.

Ikke at jeg på nogen måde glæder mig til at komme hjem, for jeg nyder helt vildt vores liv her i Vietnam, men jeg må indrømme, at jeg allerede drømmer lidt om den dag, hvor jeg skal ud og købe en masse nye ting til min nye københavner lejlighed.

Ovenfor har jeg lavet en kollage og samlet nogle af de ting, som helt sikkert ville stå på min shoppingliste, hvis indretningsprojektet skulle skydes i gang nu. Som i formegentlig kan fornemme, så elsker jeg det minimalistiske look – både i min tøjstil og indretning. Hvad synes du om de ting jeg har fundet frem?

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page