top of page

UGENS ØNSKELISTE // LÆDERJAKKERSelvom jeg selvfølgelig nyder det varme vejr her i Vietnam, så lærer jeg virkelig også at sætte pris på det danske klima. Det er bare nemmere at se cool ud, når man ikke koger i 34 graders varme og egentlig slet ikke kan holde ud af have ret meget tøj på ad gangen. En af de ting jeg elsker mest ved det danske forår – og som jeg godt kan mærke, at jeg kommer til at savne her i Ho Chi Minh, er outfits der lige bliver piftet op med en cool læder- eller skindjakke. Det ser bare lækkert ud!

Allerede sidste år blev det super in med farverige jakker og den trend holder helt klart igen i år. Jeg er særligt helt vild med den røde jakke fra MDK og den lyserøde fra ROCKANDBLUE. I det hele taget synes jeg alle 18 jakker, som jeg har fundet frem ovenfor gør det rigtig godt på hver sin måde. Jeg har sørget for at finde jakker fra forskellige prisklasser, og derfor er jeg helt sikker på, at du kan finde en du både vil elske og har råd til! God shoppinglyst!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page