top of page

UGENS ØNSKELISTE // NI TRENDY TASKER
I sidste uge lancerede jeg et nyt koncept her på bloggen. Det hedder ‘ugens ønskeliste’ og er et indlæg, jeg vil bringe hver mandag om de ting, jeg går og kigger på lige for tiden. Tanken er, at det skal være med til at holde dig opdateret på de seneste trends, men også give dig inspiration til din egen ønske- eller shoppingliste.

I dag står den på ni virkelig fine tasker, for hvem drømmer ikke om en ny taske – der i øvrigt ikke behøver at koste millioner. Jeg gør i hvert fald, og ovenfor har jeg fundet ni styks, som jeg har luret lidt på det seneste stykke tid.

Jeg er særligt ret vild med den cool rygsæk fra Sandqvist, som i øvrigt også ville være ret praktisk her i Vietnam. Efter min diskusprolaps har jeg fået strenge ordre på ikke at ‘bæ re skævt.’ Altså have mere vægt i den ene hånd end den anden. Derfor ville en cool rygsæk til dagens indkøb, shoppingture og kameraudstyr når vi er på oplevelse være ret ideelt.

Derudover synes jeg at den lille fine lyserøde taske fra Rebecca Minkoff er SÅ fed! Den kunne jeg godt se mig selv med både her i Vietnam, men bestemt også i København 😉

Hvilken kan du bedst lide?

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Kommentare


bottom of page