top of page

UGENS ØNSKELISTE // PINK OUTFITSJeg er vild med den fine lyserøde og pink farve. Desværre går den ret dårligt til dansker-bleg hud, og derfor er det primært en sommerfarve. Det har jeg så tænkt mig at udnytte og gå all in på lyserød de næste par uger. 😉

Selvom min garderobe allerede tæller en del lyserøde items, så kunne jeg virkelig godt tænke mig at udvide. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i den pink dragt fra NA-KD og kunne også godt tænke mig at danse rundt med de flagende øreringe fra WOS og lyserøde solbriller fra Quay Australia.

I det hele taget er jeg ret hooked på alle ni items, som jeg har samlet ovenfor. Er du også på udgik efter lidt pink-spice til din garderobe, så håber jeg, at du kan finde lidt inspiration i min kollege. 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page