top of page

UGENS ØNSKELISTE // SNEAKERSDer findes intet fodtøj, der passer bedre til alle lejligheder – eller som er mere behageligt at gå i – end et par sneaks. Jeg elsker, hvad et par cool gummisko kan gøre ved at outfit, og jeg elsker at jeg både kan gå langt, løbe en tur eller danse hele natten i de comfy sko. De rette sneakers er rå, cool og sporty.

Ovenfor har jeg fundet lidt outfit inspiration – og nedenfor har jeg samlet 13 par sneakers, som jeg hver i sær synes er virkelig fede. (Se også mit indlæg om hvor cool det ser ud med et par sneaks til den feminin nederdel her.) Blandt de sko jeg har fundet frem til i dag, er jeg særligt vild med den lyserøde New Balance, den hvide Converse med blå sål og de helt hvide fra Nike.

Hvilken en er din favorit? 🙂
// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page