top of page

UGENS ØNSKELISTE // SOMMER SHORTS
Juli måned – sommers peak – nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at gemme de lange bukser væk og i stedet give dine stænger lidt luft. Frem skal de fine nederdele og shorts, og væk skal alt det langbenede, som du kan gå med om vinteren.

Ovenfor har jeg fundet ni par shorts, som jeg alle sammen er ret hookede på. Jeg har aldrig været særlig god til nederdele, til gengæld er jeg vild med shorts. Særligt de hvide og stilrene shorts fra Filippa K og de feminine blå shorts fra Mango gad jeg godt have hængende i min garderobe. 🙂

Jeg håber, at min kollega kan give dig lidt inspiration til sommerens outfits, og at du får nydt muligheden for at flashe de bare ben mens tiden er til det. 🙂 God mandag!

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page