top of page

UGENS ØNSKELISTE // Sommersko & sandaler
Pels, minimalisme og støvede- og sarte farver. Tre ting som jeg elsker ved dette forår- og sommers sko tildenser. Jeg har efterhånden købt så mange nye sommersko- og sandaler her i Vietnam, at jeg begynder og frygte for den dag, hvor jeg skal til at pakke min kuffert igen. Lige nu bor vi jo fast i en lejlighed, så det er ikke ret meget, at jeg bliver mindet om, at alle mine ting altså skal kunne pakkes ned i én enkelt kuffert igen.

For at undgå flere sko i kufferten, har jeg nu shoppet lidt online og købt de hvide fine sko fra Bianco, med levering hjem til mine forældre i Danmark. Så kan jeg få dem, når jeg kommer et smut hjem på sommerferie i juli.

I det hele taget har jeg ret meget lyst til at klikke alle ovenstående sko hjem. Jeg synes, at de alle hver i sær har noget super lækkert, som jeg er sikker på, at jeg kan få til at passe til mine sommer-outfits. Sko og solbriller.. Det er altså bare min svaghed, og jeg kan ikke få nok! 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Kommentare


bottom of page