top of page

UGENS ØNSKELISTE // STILETTERSko er en af mine største svagheder! Jeg har virkelig svært ved at styre min shoppinglyst, når der er sko – og særligt stiletter i nærheden. Jeg synes, virkelig at en flot høj hæl kan være med til at pifte et outfit op på en måde, som ingen andre accessories kan.

Ugens ønskeliste består af ni virkelig fede par stiletter, som jeg virkelig godt gad have stående hjemme i mit eget skab. Jeg er helt vild med de store fra Steve Madden, men jeg synes også at de røde fra Bianco, som i øvrigt er sat ned med 40% lige nu, er super fede! Når man som jeg ofte går i sorte outfits, så er et par farvede stiletter det ultimativt bedste trick til at give dit look lidt mere high-end udtryk.

Hvilket par kan du bedst lide? 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page