top of page

UGENS ØNSKELISTE // SWIMWEAR
Hej piger! 🙂 I dag står den på full-on forårsfornemmelser og jagt på nyt swimwear. Det er flere år siden, at jeg har købt mig en ny bikini, og nu hvor jeg næsten har min på hver dag, så tænker jeg at det må være tid til at tilføje en ekstra til garderoben.

Normalt er jeg mest til de faverige. Jeg får sjældent ret meget sol, og derfor er de lyse nuancer ikke ret gode til mig. En hvid eller lyserød forsvinder jeg fuldstændig i – i hvert fald indtil jeg flyttede til Vietnam. Nu er jeg lidt oftere i solen, og har været det længe så de ellers blege stænger, er ved at blive lidt brune 😉 Derfor går jeg også og drømmer om, at jeg måske i år kan få en lys bikini, for det er simpelthen så flot, når man har fået lidt farve.

Har du også svært ved at blive brun, så anbefaler jeg, at du finder en bikini med masser af farve. Rød, orange og grøn er super populære farver i år, så dér går du helt sikkert ikke galt i byen. 🙂

Jeg håber, at du kan hente lidt inspiration blandt de bikinier og badedrager, som jeg har fundet her. – og så håber jeg, at du får en helt fantastisk start på ugen! 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page