top of page

UGENS ØNSKELISTE // TASKER TIL UNDER 300 KRONERJeg elsker at købe nye tasker, fordi jeg synes, at en flot taske kan skabe en perfekt finish over et outfit. Om det er de enkelte sorte eller de mere farverige og detaljerede, så giver den rette taske hurtigt dit outfit et mere fuldendt look.

Ovenfor har jeg samlet ni fine tasker, som jeg godt selv gad have stående i mit skab. Jeg er særligt vild med den lyserøde fra Pieces og den støvede brune fra NA-KD. Begge takser koster ligesom de øvrige syv takser under 300 kroner! Det er altså ikke nødvendigt at have en loaded bankkonto for at blive indehaver af lækker taske. 😉

Jeg håber, at du kan finde en favorit blandt de ni tasker – så er den jo heldigvis ikke længere væk end et par hurtige klik med musen. Rigtig god mandag! 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page