top of page

UPDATE PÅ PROJEKT PREFERRED BLOGGER / DER ER SKET SÅ MEGET SIDEN SIDST…

Jeg har simpelthen ikke fået lavet en video til det her indlæg. Det beklager jeg. Til gengæld er der en anden video, som er lige på trapperne, hvor I kan følge en dag i mit liv – en dag i min vietnamesiske hverdag.

Anyway selvom jeg ikke har fået lavet en video, så synes jeg, at det er på tide med en opdatering på mit asiatiske forretningseventyr Preferred Bloggers. Siden min sidste video (som du kan se her nedenfor) er der sket så meget. Vi er kommet online, Andreas er rejst hjem og jeg sidder pludselig med hele arbejdet alene. MEGET mærkeligt.

Anyway.. Her får I en opdatering på projektet. (og et billede af en meget koncentreret type ^ 😉 )

…OG MIG SOM TROEDE AT UDFORDRINGERNE BLEV MINDRE, NÅR VI BARE VI KOM ONLINE

Efter vi gik online opdagede jeg, at hjemmesiden slet ikke var optimeret ordenligt til en mobiltelefon. Hvis man skal ind og læse blogs fungere hjemmesiden fint, men for vores bloggere ser deres profil helt mærkelig ud på mobilen, og vores blogging tool, der gør det muligt at skabe lækre designs og gøre noget flot ud af sin blog, kan man slet ikke tilgå på mobilen. … Og mig som troede, at udfordringerne blev mindre, når bare vi kom online.

Næste issue er så, at der er rigtig mange af vores top bloggere – dem som allerede har populære profiler på andre sociale medier – ikke ejer en computer. Det betyder altså, at det ikke længere bare er en udfordring, at hjemmesiden ikke virker ordenligt på mobilen. Det er en direkte katastrofe.

Jeg skulle naturligvis have tjekket det undervejs, men jeg var så optaget af alle de ting, som skulle tilrettes på computer-versionen, at jeg slet ikke fik testet mobilen ordenligt.

Næste skridt for at få løst problemet blev at tage fat i mit it-firma og spørge dem til råds. Desværre havde de kun løsningsmodeller der kostede omkring 25.000 kroner. Jeg var fanme lige ved at give op. Nu har vi kæmpet så meget og så kommer der sådan en kæmpe uforudset regning.

Heldigvis har jeg stadig en journalist gemt i mig og derfor satte jeg mig ned og lavede min egen research. Det viser sig så, at det værktøj, som vi bruger som blog-tool i januar er kommet med en opdatering, der gør at det nu virker på mobilen!! Det koster ikke engang noget, at få den nye opdatering, når man allerede har programmet. FOR VILDT!

.. Status er så nu, at jeg kæmper med at få presset vores projekt ind i it-firmaets åbenbart MEGET optagede kalender. Så hvornår vi får opdateringen op og køre ved jeg endnu ikke. Det er pres.

.. NU ER JEG HELT ALENE MED PROJEKTET

Som I allerede ved, så er Andreas rejst tilbage til Danmark. Det har hele tiden været planen, at vi skulle starte Preferred Bloggers sammen, men at Andreas på et tidspunkt skulle have et andet job, og jeg derfor skulle drive det alene. Derfor har jeg jo været forberedt, og jeg er fra tidligere projekter vandt til at arbejde alene, men jeg må indrømme at det lige nu føles meget mærkeligt.

Rent privat og personligt savner jeg naturligvis Andreas rigtig meget, men også i forhold til projektet. Det er mærkeligt at have haft en makker gennem hele forløbet, en jeg kunne tage de store beslutninger med, fejre vores små sejre og være irriteret sammen med, når tingene ikke er gået som planlagt. Nu er jeg helt alene med alle de følelser og op- og nedture. Det skal jeg lige vænne mig ti..

HVAD SÅ NU?

Hvad skal der så ske nu? Jeg er næsten ved at drukne i arbejde, men jeg er nødt til at fortælle mig selv, at det er ok at tingene tager tid. Jeg er typen, der gerne vil have det hele fikset og optimeret, når nu jeg kan se at det vil give rigtig god mening for projektet. Det kræver lidt af mig, at skulle acceptere at ting tager tid og at jeg ikke kan nå mere arbejde pr. dag end jeg når lige nu.

Næste stridt er naturligvis at få opdateret vores hjemmeside og lavet de sidste tekniske tilrettelser, der gør at jeg kan være rigtig glad for vores hjemmeside. Derefter starter jagten igen på flere bloggere, og når der begynder at være mere indhold og flere blog posts på side, så starter markedsføreringen af hjemmesiden for alvor.

Ved siden af mit arbejde med Preferred Bloggers er jeg lige nu ved at tage en 14 ugers online-uddannelse i online marketing. Alle de ting jeg lærer der, kan jeg heller ikke vente med at bruge i mit arbejde m ed Preferred Bloggers.

Der er altså nok at se til og jeg lover, at I snart får endnu en opdatering – på video! Det fornemmer jeg, at I synes er sjovest?

Comments


bottom of page