top of page

Vågen om natten

Aldrig har jeg fået så lidt ud af døgnets lyse timer, som jeg har i den her weekend. Med vild fest i fredags og endnu en fantastisk aften i går, har jeg desværre sovet det meste af de normalt vågne timer både lørdag og søndag. Alligevel har det været en helt vildt skøn weekend, med masser af fest, dans, cocktails og ikke mindst kvalitetstid med skønne Michelle! 


I går var vi begge to virkelig trætte, men stod alligevel op og tog på ZEN, bare fordi vi havde lyst til at danse. Jeg tog bilen der ind, så det blev kun til en enkelt drink for mit vedkommende, men vi fik danset en masse alligevel. 

Jeg ved ikke, om folk bare var anderledes i går, eller om det var fordi jeg ikke havde drukket, men folk var virkelig aggressive. Dansegulvet var næsten som en gladiatorkamp hvor alle skubbede og væltede hinanden.I aften skal jeg til “4 stjerners middag” hos min veninde Sidsel. Teamet er “Amerikansk.” Jeg glæder mig til at se hvad hun har fundet på!

:-)


Skøn søndag til jer alle!

// Josephine

bottom of page