top of page

Vandret weekend


Jeg har haft den hyggeligste og mest afslappede weekend. Telefon og computer har været gemt langt væk, og jeg har bare nydt roen. Derfor er det heller ikke blevet til ret mange opdateringer på bloggen.

Fredag aften holdt jeg housewarming #2. Vi var 19 mennesker, så det var lidt trængt med pladsen, men alligevel rigtig hyggeligt. Da mine gæster var gået hjem, hoppede min veninde og jeg i stiletterne og tog ind til byen. Vi havde de store planer om at besøge både Simons, Hive, Zen og KB3, men vi kom aldrig videre end Zen. Min skønne veninde Sidsel mødte os der inde, og vi endte med først at ligge hjemme i min seng klokken halv syv lørdag morgen.

Lørdag morgen stod Michelle og jeg op, og gik i gang med den store oprydning og rengøring. Som tak for hjælpen tryllede jeg pandekager frem i køknet, som vi bagefter nød i min sofa, inden vi faldt i søvn. Da vi vågnede et par timer efter, hoppede jeg i bad og gjorde det sidste rent. Resten af weekenden er så faktisk brugt vandret på sofaen. Det har virkelig været tiltrængt efter de sidste par weekenders vilde byture og manglende søvn.Her til aften har jeg siddet og arbejdet, og senere kører jeg hjem til mine forældre og spiser æblekage og se forbrydelsen. Jeg glæder mig til at vågne i morgen helt frisk efter den mest afslappende weekend. Skønt at få ladt batterierne op igen. Nu er jeg klar til en uge med masser af arbejde og træning!

// Josephine

bottom of page