top of page

VAR JEG SJOVERE AT FØLGE FOR 10 ÅR SIDEN?
Senere på året fylder min blog 10 år! Det er sindssygt at tænkte på, at jeg snart har delt ud af mit liv mere end end tredjedel af den tid, jeg har været her på jorden. Det giver anledning til at tænke lidt over alt det her med at have en blog, og det fik mig forleden til at kigge tilbage på nogle af de første års blog indlæg, og så slog det mig. Var jeg mon sjovere at følge dengang?

Da jeg startede min blog var der ikke noget der hed blogs. Jeg vandt Queen Of Scandinavia i 2009 og havde derfor lyst til at skrive en dagbog om alt det, som jeg oplevede i den periode. Jeg gad ikke at skrive i hånden, så jeg åbnede en lille hjemmeside, hvor jeg skrev om alle de ting, der fulgte med min titel som ‘Miss Denmark.’ Jeg delte egentlig ikke hjemmesidens adresse med nogen og havde ikke tænkt at der var andre, der skulle læse med end mig selv.

Med tiden var der altså bare nogen, der begyndte at læse med. Der var sågar nogen, der begyndte at kommentere på de ting, som jeg skrev, og pludselig var min lille ‘private’ online-dagbog forvandlet til det vi i dag kalder en blog.

Men når jeg sådan sidder og kigger tilbage på de første års blogindlæg, så kan jeg se, at jeg dengang ikke mente, at der var noget som helst, der var for småt til at blive delt på min blog. Se bare her og her.

Sådan nogle indlæg har jeg ikke delt i 100 år, nok fordi jeg i dag føler et langt større ansvar for, at når jeg skriver noget, så skal det også give mening for nogen at læse. Men.. I virkeligheden var min blog måske sjovere at følge den gang, hvor intet var for småt til at komme på bloggen og hvor mine læsere, derfor kunne følge med i hvert et lille skridt. Måske behøver alle blogindlæg ikke at give anledning til større eftertænksomhed eller stor inspiration? Måske skal en blog nogle gange bare være underholdende? I virkeligheden ved jeg ikke rigtig selv hvad der er bedst. Jeg er jo også typen, der godt kan lide kvalitet og at tingene er ordenligt gennemtænk og ser lækkert ud inden det præsenteres.

I virkeligheden vil jeg nok bare rigtig gerne høre jeres mening? Hvad er sjovest? Hvornår er jeg sjovest at følge?

Comments


bottom of page