top of page

VICHY IDÈAL SOLEIL


I fredags var jeg inviteret til et event hos Vichy. Det stod i solen og sommerens tegn, da vi blev præsenteret for deres sol-serie. Det passede i øvrigt ret godt, på så flot en solskinsdag som det var i fredags. Arrangementet blev holdt hos Michel og hurtigkarl på Frederiksberg, i de smukkeste lokaler, og med en masse små lækre retter.

Under præsentationen af Vichys solprodukter blev jeg helt vild med deres ‘aftersun sololie’ som jeg smurte arme og hænder ind i flere gange under præsentationen. Den glæder jeg mig til, at kunne købe på apoteket og tage med til sommer. Den var virkelig fed og lækker, men på den der måde hvor det ikke klister til alt og fedter tøjet til. Den tørre end og holder huden fugtet.

Som en del af præsentationen havde Vicky også inviteret en fremtidsforsker ind, til at snakke lidt som skønhed og sol. Hun fortalte bl.a. at der i Danmark oftere end hver anden dag, dør en dansker af hudkræft. Det er den mest hyppige kræftform i Danmark, og vi har verdensrekord i flest borgere med hudkræft? Det er da for vildt – og mega ulækkert.

Jeg synes virkelig, at det sætter tingene i perspektiv og understreger hvor vigtigt, det er at bruge solcreme, også her om vinteren og i foråret. Og den der farve, som de fleste kæmper for at opnå når de er på ferie, den forsvinder alligevel sindssygt hurtigt igen, det er simpelthen ikke den korte tid med lidt lækker kulør hver, at gamble med hudkræft!

Jeg har i hvertfald tasken pakket med ekstra meget solcreme næste gang turen går syd på

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page