top of page

VIDEO // NY NEDTUR OG UDFORDRINGER MED PROJEKT-PREFERRED BLOGGRES

Det er never ending. Sådan føles det i hvert fald. Hver gang jeg får en smule medvind med mit nye vietnamesiske blogger-projekt, så rammer en ny nedtur. Den her gang er jeg udfordret af Vietnamesernes ‘går den så går den’-mentalitet. Hvis jeg ikke stiller mig kritisk over for alting, så bliver jeg snydt. Det er virkelig anstrengende, når nu jeg lige synes, at jeg havde fundet en ny it-leverandør, som jeg kunne regn med.

Hør meget mere om de nye udfordringer og de seneste nedtur i videoen her over.

Hvis du fremadrettet har lyst til at følge med i mine video-opdatering om mit asiatiske blogger-eventyr, så subscribe endelig til min YouTube kanal lige her. 🙂

SE NOGLE AF MINE TIDLIGERE VIDEOER OM PROJEKT ‘PREFERRE BLOGGERS’ LIGE HER:

Comments


bottom of page