top of page

VIDEO // PINLIGT – VORES FØRSTE EVENT GIK HELT GALT

Hvis du fast følger med her på bloggen, så ved du at jeg har kastet mig ud i et større projekt her i Vietnam. Jeg er nemlig ved at starte landets første blogger netværk, og det er bestemt ikke uden udfordringer! For det første er kulturen en HELT anden. De lever efter reglerne ‘går den, så går den,’ og derfor er du nødt til hele tiden at overveje, om du er ved at blive snydt. Samtidig er de sproglige udfordringer store og de tekniske vanskeligheder, kan jeg næsten ikke klare at tænke på længere.

Lige som jeg troede at hjemmesiden, der skal være base for det nye blogger netværk, var online og projektet nu kunne træde ind i sin næste fase, kom nye udfordringer væltende ned over mig. Jeg skulle nemlig holde mit aller første blogger event – og det gik helt galt.

I min seneste vlog i serien om ‘projekt Preferred Bloggers’ blotter jeg mig selv og tager jer med bag facaden til den mest kiksede oplevelse indtil nu.

Hvis du kan lide at se mine YouTube-videoer, så vil jeg blive rigtig glad hvis du vil Subscribe til min YouTube kanal. Det kan du gøre lige her.

SE ANDRE VLOGS OM PREFERRED BLOGGERS HER

Opmerkingen


bottom of page