top of page

VIDEO // SVÆRE VALG OG STORE UDFORDRINGER

Jeg hader hvordan, jeg ser ud på alle de billeder, som YouTube foreslår skal være visningsbilledet på min video. For at jeg kan ændre det, skal jeg op på 100 subscribers, så jeg ville være ret lykkelig, hvis du gad at subscribe til min YouTube kanal ved at klikke her 😉

Deruedover, så hober jeg, at I fortsat synes, at det er sjovt at se min nye videoserie. Den her udgave, er i hverfald ret behind the scenes og i får mig helt au’natural. Jeg har lidt udfordringer med at træffe en beslutning og så gør det ondt i mit journalistiske hjerte, at jeg er nødt til at sende mails ud med en tekst jeg ikke selv forstår. Det kan du se og høre meget mere om i videoen ovenfor.

Hvis du har ønsker til emner jeg skal tage op i min video, udover de aktuelle opgaver vi står med, så må du endelig smide en kommentar!

God søndag! 🙂

English: I hate how I look at all the photos that YouTube suggests to use as “display image” on my videos. For me to be able to change the photos I need 100 subscribers so I would be really happy if you would subscribe to my YouTube channel by clicking here 😉

I hope you still think it’s fun to watch my videos. This on really kind of behind the scenes and you see me all natural with no makeup. I’m talking about the hard choice to pic the best design for my flyer and also, I have some issues about the language since most Vietnamese people don’t speak English. This means that I have to get all my emails translated, and when I receive a reply I need to get it translated again – and the same goes from my reply. So it’s a never-ending circle of translation.

Soon the website will be ready for beta launch and I’m looking forward to share the link with you guys!

Have a nice Sunday! 🙂

Comments


bottom of page