top of page

Video: Miss Denmark International øve sig på sit sangtalent


Den store finale på Miss International 2012 nærmer sig. Vores danske deltager, Line, fik i går mulighed for at øve sig på sit talent, som hun stiller op med til talentkonkurrencen. 

Her er hvad Line skrev til mig kort efter sin optræden

:-)

“Jeg fremviste mit talent i dag!!!!! Med flygel og sang!! Og det var fantastisk!! Præsidenten kom og gav mig hånden og sagde det var perfekt, og flere af de “vigtige damer” krammede mig og sagde det virkelig var flot. Og Maria – Vinderen fra sidste år, spurgte om hun ikke måtte få taget et billede med mig, og sagde at det virkelig var godt! Så det har bare været den bedste dag! Jeg sang Let it be, som egentlig også passer meget godt til lejligheden! Og jeg havde slet ikke forventet at det ville blive taget så godt i mod!! 
// Josephine

ความคิดเห็น


bottom of page