top of page

VIDEO OG BILLEDER FRA TESTSHOOT FOR PREFERRED MODELS

Nu er vi for alvor i gang. Det første testshoot for Preferred Models er afholdt, og det har været nogle rigtig gode dage! Vi har haft besøg af nogle rigtige gode kandidater til modelbureauet og fået skudt nogle virkelig fede billeder.

Vi har haft fart på, og derfor har jeg ikke været helt så god til at opdatere bloggen, som jeg ellers havde lagt op til. Samtidig døde min videoapp, så jeg ikke kunne lægge video op som lovet. Det beklager jeg.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at få billederne, og se lidt nærmere på, hvad vi har fået udrettet, og hvor mange af modellerne der kan bruges.

Her kommer der en omgang billeder og en lille video fra de to dage

:-)
IMG_4675.JPG
IMG_4673.JPG
IMG_4681.JPG
IMG_4672.JPG
IMG_4671.JPG
IMG_4670.JPG
IMG_4658.JPG
IMG_4654.JPG
IMG_4653.JPG

// Josephine

Commentaires


bottom of page