top of page

VIDEO: SLUTNINGEN PÅ PREFERRED BLOGGERS? ANGREBET AF RUSSISK ROBOT

Den her video er godt nok blevet en blanding af mange forskellige begivenheder og meget blandede følelser. Sådan sker det jo, når man forsøger at optage en hverdags-vlog, og hverdagen så udvikler sig drastisk. Jeg er ikke i det bedste humør lige nu..

Preferred Bloggers er blevet forsøgt crashet af en russisk robot, men i løbet af i går, viste det sig slet ikke at være mit største problem. En ny omstændighed har nemlig gjort, at Preferred Bloggers fremtid aldrig har været mere usikker. Jeg er virkelig frustreret, ærgerlig og ked af det. Jeg brænder stadig virkelig meget for projektet, men den her udfordring virker uoverskuelig.

Inden det hele endte galt, var jeg både inde og shoppe luksus og til et helt fantastisk event hos NOUW, som du også kunne se billeder fra på bloggen i går.

Anyway.. Så håber jeg, at du vil se min nye video, og at du kan lide den selvom humøret svinger drastisk. Husk at du kan følge min YouTube kanal lige her.

Comments


bottom of page