top of page

VIETNAMESISK FROKOST OG EN STATUS PÅ MIT LIV


Det føles som om tiden flyver afsted – og samtidig går alting virkelig langsomt? Har du nogensinde prøvet det?

Jeg kan forestille mig, at der er mange både iværksætter og andre ildsjæle, der arbejder med projekter de brænder for, som har prøvet at have det på samme måde. Man vil så gerne ud over stepperne og se det hele ske, men i stedet snegler det hele sig afsted, og man har brug for at klæde sig selv i ualmindeligt mange lag tålmodighed.

Som du måske så i min sidste YouTube-video så forsøger jeg at holde motivationen oppe ved at læse bøger af seje iværksættere, og så bliver jeg også hamrende motiveret af bare at være her i Vietnam. Når man går på gaderne, er det så tydeligt, at der er et kæmpe marked for den her slags forretning. Jeg håber virkelig, at vi formår at åbne Vietnameserne øjne for, hvordan de kan få gavn af et blogger netværk.

Samtidig med at jeg knokler på projektet, så husker jeg mig selv på, at jeg skal huske at nyde Vietnam. Det er ikke hvert år at februar er lig med solskin, palmer og eksotisk mad. Derfor tager jeg ofte min computer med ud og arbejder på små hyggelige cafeer.

Billederne ovenfor er fra en rigtig god Vietnamesisk frokost. Den gule ‘pandekage’ er en typisk vietnamesisk ret fyldt med rejser, svinekød og grøntsager. Det smager virkelig godt. Jeg har tidligere delt opskriften med jer her.

Comments


bottom of page