top of page

VIETNAMESISK GENSYNSGLÆDE OG EN VOLDSOM TRANG TIL FRISKE FORÅRSRULLER
I dag er jeg blevet revet fluks tilbage til mit liv i Vietnam og trangen til friske forårsruller, friskpresset sugarcan juice en gåtur langs Saigon River er pludselig blevet enorm. Det skyldes at jeg her til formiddag har spist en frokost med to af de danske veninder, som jeg sås meget med da jeg boede i Ho Chi Minh City.

Den ene var hjemme på besøg, for hun bor stadig i Vietnam og den anden havde taget turen helt fra Aalborg for at ses med os! Det var simpelthen så hyggeligt, og jeg kom med ét igen til at længes efter vores mange gode middage på byens restauranter efterfulgt af en tur på brætspilscafe, som efterhånden blev vores stamsted.

En aften med karaoke, en dag ved poolen eller en shoppingtur på det lokale marked, kunne jeg også ret godt bruge igen. Heldigvis har jeg en tur til Vietnam i sigte. Jeg har nemlig en billet derud i November og jeg glæder mig helt vildt til at komme der ud igen. Jeg savner det sku!

Rammerne om vores frokost var noget anderledes i dag, end da vi boede i Vietnam. Vi spiste frokost på Baryl på Østerbro og det var rigtig godt! Det var virkelig dejligt at se pigerne igen, man deler nogle minder og oplevelser, som andre der ikke har boet der ude, forstår på samme måde.

Vi var alle sammen meget forskellige og der er ingen tvivl om, at det i første omgang var vores location og fælles eventyr, som bandt os sammen, men det er virkelig fedt også at kunne ses her hjemme, for efterhånden er det mere end bare Vietnam, der binder os sammen. Vi har så mange gode oplevelser sammen, og så er der altid mange grin!

Åh det bliver godt at komme tilbage til Vietnam, og jeg kan virkelig godt mærke, at det ikke er sidste gang i mit liv, at jeg har prøvet at bo i udlandet.

Comments


bottom of page