top of page

VIETNAMS FØRSTE UDFORDRING: MISSION FIND ET STED AT BO!


Små skumle opgange, stuer med lilla maling på væggene, lækre pools og store altaner. Den første jetlagt har lagt sig, og vi har taget hul på den første udfordring på vores Vietnam-eventyr. Mission find et sted at bo. I går tonsede vi byen rundt i gode sneaks, og fik set mere end 15 lejligheder – og jeg kan love jer for, at der er meget forskelligt. Jeg skrev et opslag i en gruppe for udlændinge i Ho Chi Minh, da vi landede, og pludselig blev jeg væltet bagover, af folk der var klar til at vise os lejligheder, vi kan leje.

I går så vi nogle virkelig skæve og slidte steder, men kom heldigvis også ind i nogle fantastiske områder med springvand, palmer, pools og flot udsigt. Det er alligevel ret meget, man kan få for pengene her nede, hvis man er klar til at betale det samme, som man gør i København.

Dilemmaet går på, at vi lige nu ikke har nogen indtægt og derfor også overvejer, hvor meget vi har lyst til at kaste i en lejlighed. Derfor vil vi bruge de første par dage på at undersøge markedet og finde ud af, hvad prisniveauet er. Måske vi er heldige, at vi kan finde noget godt til en god pris?

Vi har hjemmefra lavet lidt research på hvilket område i Ho Chi Minh, der er bedst at bo i, og det virker heldigvis til at vores formodninger holder stik. Vi prøver derfor at finde i noget i det område, der hedder distrikt 2, som er kendt for at være lidt mere internationalt, og hvor de fleste udlændinge bor. Dermed ikke sagt at vi bare flytter ud i et kvarter, der er så internationalt, at man ikke kan se, at det er Vietnam. Her er stadig super lokalt og spændende, med et stort flertal af Vietnamesere, men her er lidt mindre hektisk trafik og lidt mere industrialiserede supermarkeder. 🙂 En lille oase i en travl millionby.

På billederne ovenfor er jeg iført shorts fra H&M, t-shirt fra Second Female, solbriller f ra IZIPIZI og sko fra Woden. Woden er et dansk brand, men skoene er produceret i Vietnam. De er super fede at gå i, og så er de hamrende cool at se på. De er bæredygtige og bl.a. lavet med kork og skindet kommer fra laks. 🙂

Husk at du kan følge med i vores lejlighedssøgning og alt det andet sjove vi oplever i Vietnam på min snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comments


bottom of page