top of page

VIND EKSKLUSIV HUDPLEJE FRA FILORGA
Bag dagens pakkekalender-låge gemmer sig nogle super lækre hudpleje produkter fra Filorga. Pakken har en samlet værdi af 1815 kr og byder på tre super skønne produkter, der alle indeholder Filorgas signatur ingrediens som er en poly-revitaliserende sammensætning af mere end 50 plejende og beskyttende ingredienser. Den unikke sammensætning hjælper med at beskytte huden mod forurening og stimulere hudens naturlige kollagen-produktion. Det er klinisk bevist, at produkterne har en postitiv effekt på alle de parameter, der normalt kendetegner en smuk hud: Øget fugt, øget udståling, fastere og mere spændstig hud, glattere og mere ensartet hud med mindre synlige pore.

Den heldige vinder kan glæde sig til at forkæle sit ansigt med NCEF-REVERSE EYES, som er en øjencreme, der effektivt minimere rynker, manglede udstråling og mørke render- og poser under øjenene.

Derudover indeholder pakken en NCEF-Reverse creme, som giver næring og nyt liv til tør hud og forbedrer hudkvaliteten, samtidig minimere den rynker og fine liner.

Sidst men ikke mindst kan vinderen se frem til at pleje sin hud med NCEF ESSENCE, som er inspireret af asiatiske hudplejerutiner, hvor man bruger en ‘essence’ før et serum, til at klargøre huden, så den er bedst muligt forberedt til at modtage og udnytte de produkter, som man tilfører huden efterfølgende.

Jeg har tidligere skrevet om ‘essence’ her på bloggen, og selvom det som udgangspunkt kan virke overflødigt, så er jeg virkelig blevet glad for at bruge en ‘essence’ som det første efter min rens, og jeg oplever faktisk, at det fungere rigtig godt.

De tre produkter har til sammen en værdi af 1815 kr.
For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de super lækre produkter fra Filorga, så skal du gøre følgende:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram. 2. Følge @beautyisachoisedk på Instagram. 3. Like billedet og tagge tre veninder, som du mener bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked. Alle 24 vindere offentliggøres også her på bloggen. Rigtig glædelig jul 🙂

bottom of page