top of page

Vind en stand på Danmarks bedste loppemarkedIMG_8953.JPG

I dag sælger jeg ud af garderoben og smykkeskrinet på det absolut bedste loppemarked jeg har været på. Både som sælger og som køber.

Her finder jeg altid nogle virkelig lækre ting, til meget billige penge – og en dag som i dag hvor jeg selv sælger ud, er jeg altid meget glad for dagens udbytte når standen lukker.

Gentofte loppemarked er altid fyldt med fine ting til hjemmet, men også rigtig meget tøj. En genial måde at opdatere garderoben, med lækre mærker uden at bruge ret mange penge.. Og samtidig også en genial måde, at komme af med noget af det, som du ikke bruger længere.

I dag udlodder jeg en gratis stand på Gentofte  Loppemarked en valgfri søndag i år, til tre heldige læsere. Det eneste du skal gøre er at følge min blog på Bloglovinher, og skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder

:-)

Vinderen trækkes på lørdag, og bliver offentliggjort her på bloggen.

// Josephine

bottom of page