top of page

VIND GLATTEJERN + HÅRPRODUKTER FRA IDHAIRGlædelig 20. december! Der er helt sikkert mange, der er gået på juleferie i dag, og det samme gælder for mig, der starter ferien ud med en julefrokost. Det er hundrede år siden, at jeg var været ‘ude’ så det glæder jeg mig til i aften!

Bag dagens låge i min store pakkekalender gemmer sig de lækreste produkter fra IdHair og deres luksusserie ‘Elements Xclusive. Serien er vegansk, beholderne er blevet af genbrugsplast, produkterne er produceret i Sverige og så er de fyldt med kvalitet og forkælelse til dit hår.

I pakken finder du et glattejern med ekstra brede plader, som gør det nemt at bruge, når du skal style dit hår. Derudover får du seks produkter fra IdHair. Den heldige vinder kan se frem til at forkæle sit hår med en Fiber Foam, som er en lækker mousse, der giver tekstur og fylde til håret, den varmebeskyttende spray ‘Heat Shield,’ en Intense Hairspray, en Moisture Shampoo, en Moisture Conditioner og super lækker Moisture Conditoning Cream, der giver ekstra fugt til tørt hår.

Alle produkterne bruger jeg selv og er faktisk så glad for dem, at det også var de hårprodukter, jeg brugte da jeg selv skulle sætte mit hår til vores bryllup.

For at deltage i konkurrencen om de lækre produkter til håret skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge @idhairdk på Instagram.

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du også synes skal deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12. Held og lykke 🙂

bottom of page