top of page

VIND JAPANSK INSPIRERET LUKSUSBRUNCH OG SPA FOR TO PERSONER
Den her konkurrence har jeg virkelig glædet mig til at dele med jer! I dag har du nemlig mulighed for at vinde et gavekort for to personer til en japansk inspireret luksusbrunch på restaurant SUKAIBA på 23. etage af AC Hotel Bella Sky, hvor du men udsigt udover hele København kan glæde dig til at forkæle dine smagsløg. Efter en god brunch, kan I se frem til to timers ren selvforkælelse i Bella Sky Aqua Spa.

Der er altså dømt forkælelse for alle pengene til den heldige vinder! Jeg var selv afsted og boede en weekend på AC Hotel Bella Sky i November, og jeg var vildt imponeret over deres høje serviceniveau og deres virkelig gennemførte spa! Læs mere om mit ophold – her.

Jeg har endnu ikke selv været så heldig at opleve en luksusbrunch på SUKAIBA, men jeg har nydt både cocktails og middag på stedet, og hvis bare deres brunch er halvt så god, så bliver det en fantastisk oplevelse. Ligesom hotellet er SUKAIBA ultra gennemført med en fed indretning, højt serviceniveau og fuldstændig formidabel mad. Bestemt et besøg værd!

Gavekortet skal bruges en lørdag eller søndag på en valgfri dato inden d. 19 december næste år!

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt

2. Følge @achotelbellasky på Instagram.

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen!

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked! Held og lykke 🙂

bottom of page