top of page

VISUM FORNYELSE OG FROKOST PÅ DUMPLING HOUSE

Her til formiddag har jeg fået ordnet en helt masse praktiske ting. Om lidt lander min bror og fætter i Ho Chi Minh City og det bliver startskudet på en hel måned med rejser og besøg hjemmefra. Der er masser på programmet det næste stykke tid, så mens vi stadig har ro på var Andreas og jeg her til morgen bl.a. nede og få vores visum fornyet.

Som udgangspunkt er det lidt bøvlet at få nyt visum. Officielt skal man nemlig forlade landet, for at kunne få adgang igen. Men.. For i Vietnam er der altid et men 😉 Man kan komme langt med lidt penge her ude, og derfor kan det godt lade sig gøre, at blive og få forlænget visum, uden at skulle krydse landegrænser. Vietnam er virkelig et land hvor alt er muligt – på godt og på ondt. Det handler naturligvis bare om at finde en agent, der ikke tager absurde overpriser, og som man stoler på heller ikke stikker af med det rødebedefarvede pas.

Vi fandt en sød vietnamesisk kvinde, der er gift med en Australier, og som selv har kontor og bor i samme område som os. Hun får nok svært ved at stikke af, for nu ved vi hvor hun bor 😉 og så gik hun med til at vi først skulle betale for det nye visum, når vi henter vores pas igen. Det er et godt tegn.

Bagefter gik vi på dumpling house og spiste frokost. Jeg har spist dumplings før, bl.a. i Hong Kong, men det var første gang vi besøgte den lille restaurant, som ligger i vores kvarter. Vi ender altid med at gå de samme steder hen, men nu var det tid til at prøve noget nyt. Maden var super god, så det er helt sikker et sted vi vender tilbage til!

Nu skal jeg ud og holde øje med en taxa, der gerne skulle indeholde to unge gutter, som jeg glæder mig helt vildt til at se! 😉 Husk at I kan følge med i min vietnamesiske hverdag på Instagram (@josephinehelbrandt) og Snapchat. (Jhelbrandt)

Comentarios


bottom of page