top of page

WEDDING HAIR INSPIRATION

En ting er at planlægge et bryllup, men at skulle finde ud af hvordan håret skal sidde, det er virkelig en mundfuld. Jeg synes, at det er hamrende svært.

Der er stadig lidt mere end syv måneder til, at vi skal giftes, men fra bekendte – og ikke mindst fra internettet, kan jeg forstå, at det er en god ide at startede allerede nu med at planlægge brudekjole og brudehår. Jeg er ikke helt klar til den med brudekjole endnu, men brude håret tør jeg godt kaste mig så småt ud i.

Hvis pengene hang på træet, så er der ingen tvivl om, at jeg ville flyve Linette fra LK Hair & Makeup med ned til brylluppet i Italien, så hun kunne ordne mig på dagen. Hun er min all time hår- og makeup hero! … Men pengene hænger jo desværre ikke på træet, og et eller andet sted skal vi jo begrænse os.

Jeg var egentlig fra starten ret afklaret med, at det hverken er på kjole, hår eller makeup, at jeg har lyst til at bruge mange penge, jeg tror, at jeg får meget mere glæde for pengene andre steder i bryllupsbudgettet, men det betyder ikke, at jeg nu ikke har det lidt stramt over selv at skulle sætte frisuren og svinge makeuppenslerne på min bryllupsdag.

For at få lidt mindre stress og lidt mere kontrol over hvad der skal ske med mit hår og makeup på min bryllupsdag, har jeg lokket min bridesmaid med ud til LK Hair & Makeup. Linette har nemlig været så sød at sætte tid af til at hjælpe mig med at finde frem til den helt rette frisure. Det skal vi i morgen, og jeg er virkelig spændt.

Jeg synes selv, at jeg er pænest med håret nede, men under den bagene Italienske sol er jeg ikke sikker på, at det er den bedste idé. Jeg har samlet en håndfuld billeder, som jeg vil tage med ud til Linette på mandag, så kan hun forhåbenligt hjælpe mig lidt på vej – og min Bridesmaid kan hjælpe mig med at huske det, hvis nu jeg selv vågner helt blank på min bryllupsdag 😉

Her er billederne – måske du også kan bruge dem til inspiration?

Comments


bottom of page