top of page

// 12 HOURS ON AN AIRPLANE

Så har jeg sagt farvel til palmer, varme og et lækkert hotel. Snuden er vendt mod det kolde nord, og om 16 timer lander jeg i Danmark. Det har været en helt fantastiske ferie. Først oplevede jeg Dubai. Som på mange måder er fascinerende og interessant, men der manglede noget charme og noget historie. Deres shoppingcentre var jeg dog ret vild med, og vejret var også lige i øjet. Når jeg kommer hjem, får jeg lagt nogle billeder op af alle mine fund.

Kontrasterne blev virkelig tydelige, da jeg efter et par dage i Dubai landede i Kerala i Sydindien. Det har været enormt lærerigt at se den livsglæde, imødekommenhed og venlighed, der hersker her, på trods af at de bor i åbne lerhytter, under halvtag og sover på flade papkasser.

Mine oplevelser i Indien fortjener sit helt eget indlæg. Jeg har mødt en skøn lokal familie, som fortalte os mange spændende ting om Indien og deres liv. I dag inden vi skulle af sted mod luftnavnen, gik jeg ned og forærede dem lidt gaver, og de sidste penge jeg havde tilbage. Det skriver jeg om, når jeg kommer hjem.


Queen Of Scandinavia Nu venter en lang flyvetur, som jeg selvfølgelig vil forsøge at få udnyttet. Jeg har åbnet for castingerne til Queen Of Scandinavia 2013, og hermed er året skudt i gang. Der skal derfor arbejdes og klargøres en masse ting, som jeg sagtens kan lave offline i flyveren. Jeg har allerede fået en del tilmeldinger, og det glæder mig at se, at flere og flere piger tager chancen og griber muligheden for at få en stor oplevelse. Jeg glæder mig til, at vi skal i gang med castingerne. Jeg elsker at rejse landet rundt, med mit fantastiske team og møde alle de søde piger, der stiller op til casting. Husk at du på www.Queenofscandinavia.dk, kan læse hvordan du tilmelder dig. Casting byerne bliver snart offentliggjort.

MissMiddag 19.01.13 Den næste MissMiddag, hvor jeg og alle de piger, der gennem årene har vundet Queen Of Scandinavia, mødes, spiser god mad og går i byen, er også lige om hjørnet. Den 19.01.2013 samles vi alle sammen i København.

Jeg glæder mig til at se pigerne, vi har det altid rigtig sjovt, når vi ses. Den aften skal også lige planlægges i detaljer. Så der er nok at få tiden til at gå med. Jeg håber selvfølgelig også på lidt søvn, så jeg ikke er helt ødelagt, når jeg lander i Danmark. 

Her er lidt billeder fra tidligere ”MissMiddage”Husk at du kan blive opdateret omkring min blog ved at følge mig på bloglovin. Tryk på bloglovin’ logoet her under

:-)

// Josephine

留言


bottom of page